Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چقدر قوانین عجیب و غریب مدارس دنیا آشنایی دارید آیا می‌دانستید که در برخی از مدارس دنیا صرفاً روش‌های معمول برای تحصیل انتخاب نمی‌شود و ضوابط و قوانین متفاوت و گاه منحصر به فردی را برای دانش‌آموزان در نظر می‌گیرند.

در ادامه چند مدرسه که به موضوع تعلیم و تربیت نگاه جدیدی داشتند و گاه روابط منحصر به فردی را برای دانش‌آموزان در نظر گرفتند معرفی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتفع‌ترین مدرسه دنیا

مدرسه ابتدایی در تبت به عنوان بلندترین و مرتفع‌ترین مدرسه دنیا شناخته می‌شود که در ارتفاع ۵۳۷۳ متری از سطح دریا قرار دارد و ۲۰۰ متر بالاتر از اردوگاه کوهپایه بالاترین کوه جهان موسوم به اورست در غرب بنا شده است.

ساخت مدرسه با بطری‌های بازیافتی

مدرسه در فیلیپین از بطری‌های بازیافت شده در ساخت فضای آموزشی استفاده کرده اند و در این مدرسه حدود ۹ هزار بطری به کمک برخی افراد داوطلب بنا شده است؛ در این مدرسه هر بطری با شن و ماسه آب و نی ساخته شده است تا ساختاری محکم داشته باشد سپس یک ماده مشابه سیمان در بطری‌ها ریخته می‌شود تا به عنوان دیوار استحکام لازم را داشته باشد.

مدرسه با سال تحصیلی کوتاه

مدارس فرانسه کوتاه‌ترین سال تحصیلی را دارند و برنامه آموزشی آن‌ها از آگوست تا ماه ژوئن ادامه دارد، اما در این مدارس ساعات آموزشی بیش از مدارس دیگر در دنیاست.

دانش آموزان فرانسوی چهار روز در هفته مدرسه میروند، حدود دو ساعت برای ناهار و استراحت وقت دارند همچنین برنامه درسی آن‌ها از ساعت هشت و نیم صبح آغاز و تا چهار و نیم بعد از ظهر ادامه دارد.

طی کردن مسیر مدرسه با زیپ لاین

یکی از مدارس در کلمبیا در فضای کنترل شده از طریق زیپ لاین دانش آموزان را برای رسیدن به مدرسه هدایت می‌کنند.

دانش آموزان با سن پایین مجاز نیستند تا به تنهایی از این خطوط استفاده کنند بنابراین برای رسیدن به مدرسه باید همراه والدین یا خواهر و برادر بزرگترشان باشند اگر چنین شرایطی برای دانش‌آموز وجود نداشت وی باید از طریق جنگل‌های بارانی و طی دو ساعت مسیر خود را به مدرسه برساند.

کدام کشور کودکان را را دیرتر به مدرسه می‌فرستد؟

کودکان در فنلاند تا قبل از سن ۷ سالگی مدرسه را آغاز نمی‌کنند و یکی از بزرگترین گروه‌های سنی برای آغاز کلاس درس را در این کشور می‌بینیم، اما با وجود این با کیفیت‌ترین برنامه آموزشی و دوره‌های پیش دبستانی را برای فرزندانشان در نظر می‌گیرند.

مدرسه‌ای روی آب

یکی از مدارس بنگلادش در دریا بنا شده است و بیش از ۱۰۰ قایق به عنوان مدرسه در این منطقه وجود دارد؛ در هر قایق امکان دسترسی به اینترنت، کتابخانه و انرژی خورشیدی وجود دارد.

وجود سیلاب‌های سالیانه در بنگلادش باعث تعطیلی صدهاهزار مدرسه و دانشگاه می‌شود و حتی جاده‌ها و مسیر‌های عبور و مرور به دلیل شرایط آب و هوای این منطقه از ماه ژوئن تا اکتبر زمانی که رودخانه‌ها ۴ متر افزایش ارتفاع دارند غیر ممکن است.

مستقل‌ترین دانش آموزان در دنیا

دانش آموزان ژاپنی نسبت به دیگر همسالان خود در کشور‌های دیگر مستقل‌تر عمل می‌کنند آن‌ها حتی مسیر خانه تا مدرسه را به تنهایی طی می‌کنند و برای پاکیزگی و حفظ نظم و انضباط کلاس‌های درس خودشان وارد عمل می‌شوند.

مدرسه شبیه گربه

یکی از مدارس در آلمان مشابه یک گربه سفید غول پیکر با سیبیل طراحی شده است که چشم‌های این گربه به عنوان پنجره‌های مدرسه در نظر گرفته شده اند

وقتی دانش آموزان وارد مدرسه می‌شوند از طریق دهان گربه وارد ساختمان شده و و و هنگامی که به داخل این فضای آموزشی می‌رسند مانند هر مدرسه دیگری است فضای انتهایی این مدرسه که به مثابه دم‌گربه است شرایط متفاوت می‌شود

سخت گیری مدرسه برای آغاز سال تحصیلی

آغاز سال تحصیلی در مدارس روسیه از اول سپتامبر با نام روز دانش آغاز می‌شود و حتی اگر تعطیلات پایان هفته با این روز مقارن باشد بازهم آیین آغاز سال تحصیلی در همان روز انجام خواهد شد.

در این مراسم دانش آموزان پایه‌های بالاتر به کمک دانش‌آموزان جدیدالورود می‌آیند و زنگ مدرسه هم در این روز نواخته می‌شود.

پرجمعیت‌ترین مدرسه در دنیا

یکی از مدارس هند با ۳۲ هزار دانش آموز در یک کلاس به عنوان پرجمعیت‌ترین مدرسه دنیا شناخته شده است

در این مدرسه هزار کلاس درس ۳۷۰۰ رایانه وجود دارد و هر سال بیش از هزاران پوند برای هزینه کتاب و تجهیزات این مدرسه در نظر گرفته می‌شود.

اجباری نبودن گذراندن دوره پیش دبستانی

در مدارس کنیا شرکت دانش آموزان در دوره پیش دبستانی اجباری نیست و ضرورتی ندارد که پیش از ورود دانش آموز به پایه اول کلاس‌های دیگری برای وی در نظر گرفته شده باشد.

دوره آموزشی به وقت غذاخوردن

ساعت غذا خوردن در مدارس فرانسه به عنوان بخشی از برنامه آموزشی در نظر گرفته می‌شود و صرفاً از دانش آموزان انتظار نمی‌رود که غذا‌های مختلف و مناطق آن را بشناسند بلکه دانش آموزان باید در این زمان غذا خوردن با شیوه‌های صحیح و داشتن چارچوب در این مورد را آموزش ببینند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار مدارس اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۰۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند